main logo
838

Viitorul Bentley Batur: Grand tourer, construit de carosierul Mulliner

Constructorul britanic de automobile a publicat un video teaser cu viitorul Batur. Pe scurt, acesta va fi un grand tourer construit, în număr limitat, de către divizia Mulliner.

Viitorul Bentley Batur: Grand tourer, construit de carosierul MullinerFoto: automarket.ro

Producția lui Bentley Bacalar se apropie de final, în contextul în care mai au rămas de asamblat doar 4 exemplare, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Acesta a fost prezentat în urmă cu mai bine de 2 ani, atunci când Mulliner (cel mai vechi carosier din lume) și-a reluat activitatea.

Bacalar va avea, însă, un succesor. Numele său este Batur și va fi prezentat în 21 august, cu ocazia Monterey Car Week, după cum reiese din cel mai recent teaser video publicat de Bentley.

În clip se poate observa grila frontală cu accente portocalii. Totodată, reprezentanții companiei au confirmat că Batur va introduce un limbaj de design nou care, ulterior, va fi preluat de modelele electrice ale mărcii.

Numele viitorului grand tourer, care va purta semnătura artizanilor Mulliner, vine de la Lacul Batur din Kintamani, Bali.

Cel mai probabil va fi bazat pe Continental GT (versiunea cu motor W12).

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării