main logo
402

Vettel: Ferrari nu a avut un monopost dominat la nicio cursă din 2018

Sebastian Vettel susține că Ferrari nu a avut un monopost dominat în niciuna dintre cursele din acest sezon, în ciuda percepției care există cu privire la performanțele Scuderiei.

Vettel: Ferrari nu a avut monopost dominat la nicio cursă din 2018

Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de finalul sezonului, însă la jumătatea campaniei percepția generală a publicului a fost că Ferrari a avut un monopost mai performant decât Mercedes, transmite Ştiri.md cu referire la Automarket.

Sebastian Vettel nu împărtășește însă această opinie și susține că Ferrari nu a fost în niciun moment în postura de a domina o cursă.

"Am avut multe curse echilibrate cu un ritm bun, dar nu cred că am avut o cursă în care să dominăm, pe când ei au avut. Uitați-vă la cursele din Spania, Franța sau Rusia, nu cred că am avut astfel de curse. Nu spun că am avut un monopost prost, pentru că știu că monopostul este puternic. Dar spre deosebire de percepția oamenilor, nu cred că am avut un monopost dominant", a declarat germanul.

În plus, Vettel consideră că titlul mondial a fost ratat încă din momentul în care Mercedes a demonstrat că are o viteză mai bună, așa cum s-a întâmplat în cursele din Singapore și Rusia.

"Nu am fost suficient de rapizi. Și, până la urmă, ai nevoie de viteză pentru a lupta pentru titlu. Nu am fost capabili să câștigăm suficiente puncte, așa că după două, trei, patru curse diferența a fost foarte mare. Păcat", a adăugat el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării