main logo
562

Unul dintre primele exemplare Cybertruck, surprins într-o fabrică Tesla

Pe baza unei fotografii care se presupune că a fost făcută în fabrica Tesla din Fremont, California, producătorul de vehicule electrice pare să mai asambleze cel puțin încă un model prototip al viitorului Cybertruck.

Unul dintre primele exemplare Cybertruck, surprins într-o fabrică Tesla

Detaliile care înconjoară imaginea sunt puține. Au fost distribuite duminică de către un utilizator care nu a împărtășit nicio altă informație, în afară de faptul că nu a făcut personal fotografia, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Dar Teslarati speculează că este un nou prototip.

Au existat foarte puține detalii despre Cybertruck de când a fost dezvăluit pentru prima dată în noiembrie 2019, relatează Teslarati.

Un prototip a petrecut ceva timp în Petersen Automotive Museum, iar Jay Leno a folosit unul în timp ce filma o scenă pentru „Jay Leno’s Garage”.

De asemenea, a existat o scurtă cursă pe care Elon Musk și prietenii au făcut-o pe străzile din Los Angeles.

Cu acest nou prototip, presupunând că este ceea ce a fost dezvăluit e real și că aceasta a fost o imagine recentă, este posibil să avem parte de mai multe apariții sau demonstrații publice ale camionului electric în viitorul apropiat.

Producția unui prototip Cybertruck ar fi neobișnuită din alt motiv, relatează Teslarati.

În mod normal, spre sfârșitul trimestrului fiscal, Tesla se concentrează pe producerea cât mai multor vehicule pentru a poziționa mai bine compania în ochii acționarilor.

Astfel, luarea unei pauze, pe măsură ce se apropie sfârșitul Q3, ar fi o schimbare neobișnuită și dificil de explicat.

Tesla Cybertruck, într-o versiune mai mică, ar putea fi mașina perfectă pentru orașele europene

Elon Musk susține, de asemenea, că este „foarte probabil” să producă o versiune mai mică a mult așteptatului Cybertruck pentru piața europeană.

Vestea vine după ce Tesla a decis să nu micșoreze Cybertruck cu 3% în mai, după ce Musk s-a consultat cu designerul-șef Franz von Holzhausen.

Încă nu se știe cât de mare va ajunge să fie un Cybertruck european – și să nu mai vorbim dacă sau când un astfel de vehicul va scoate vreun lot.

Acest lucru depinde și de piața europeană și de cerere.

Până în momentul de față, peste 200.000 de persoane s-au înscris pentru a-și rezerva un Cybertruck, potrivit lui Musk – un număr care poate fi supus unor modificări, dar care arată o cerere sănătoasă pentru un astfel de vehicul în SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării