main logo
657

Un youtuber îi face concurență lui Musk: A construit singur un Cyberquad

Un fan Tesla și youtuber de DIY – “Rich Rebuilds” – a construit o variantă ATV, „Cyberquad”, al gigantului Cybertruck construit de compania lui Elon Musk.

Un youtuber îi face concurență lui Musk: A construit singur un Cyberquad

„Pare o bestie furioasă!”, a concluzionat Rich după ce a construit o primă versiune, care cuprinde un șasiu tradițional quad-bike, un motor electric pentru motociclete și un șasiu personalizat din aluminiu, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Probabil n-ar trebui să încerci acasă

Într-un videoclip de 20 de minute de pe canalul său, arată propriul său Cyberquad, supranumit „Starscream”, de la concepție până la finalizare, în detalii minunate.

Este o combinație ciudată a unui ATV tradițional cu bateria și motorul de la o motocicletă electrică, încadrate împreună într-un quad care are aspectul creațiilor proprii ale Tesla.

În ciuda sunetului motorului, care e un bâzâit enervant, personalizarea „Cyberquad” de 500 de kilograme este extrem de puternică.

În teste, Rich și echipajul său au reușit să ajungă la o viteză de peste 164 de kilometri la oră. Iar în mai puțin de o secundă, vehiculul atinge o viteză de 60 de kilometri la oră.

Din punct de vedere tehnic, au putut merge mai departe.

„Dacă ai fost vreodată pe un quad cu peste 60 de kilometri la oră, lucrurile devin destul de periculoase”, a spus Rich în videoclipul său.

Ar putea chiar să tragă un Humvee de grad militar în sus pe o înclinare la 20 de kilometri pe oră. Pentru a încheia totul, Rich chiar a adăugat un troliu pentru a urca cele mai abrupte dealuri.

Rich intenționează deja să modernizeze motorul electric cu ceva și mai rapid și mai puternic.

Din clip reiese că aceasta a fost într-adevăr o muncă din pasiune și a avut nevoie de o mulțime de încercări și greșeli pentru a ajunge la un rezultat bun.

Dacă ești fan Tesla, ATV sau, pur și simplu, cineva căruia îi place să vadă un proiect intens DIY ajuns la bun sfârșit, acest videoclip merită cu siguranță vizionat.

Acum, va trebui doar să avem răbdare și să vedem dacă Rich își face propriul Cybertruck DIY.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării