409
1
Un șofer nervos a luat la pumni pompa unei benzinării din Canada
409
1

Imaginile cu un șofer furios au devenit virale în mediul online. În filmarea făcută publică de autorități, un bărbat se vede cum lovește violent o pompă de alimentare dintr-o benzinărie.

Incidentul a avut loc în orașul canadian Brandon. Un șofer sosit cu mașina la benzinărie ca să alimenteze are o criză de nervi în timp ce pompa toarnă carburant în rezervorul mașinii sale, transmite Știri.md cu referire la Promotor.ro.

Bărbatul  se vede lovind mai întâi cu palma. Se sprijină apoi pe montantul spate și pe luneta mașinii sale și lovește cu picioarele. Câteva secunde mai târziu, în loc să se calmeze, mai trage câțiva pumni.

Criza de furie nu se încheie aici. Din contră! Tot mai furios, omul scoate pistolul de alimentare și lovește cu el. Filmarea nu are sunet, dar în imagini, bărbatul se vede gesticulând furios și vorbind cu cineva, dar obiectul furiei sale nu intră în cadru.

Surprinzător, cei care se ocupă de paza benzinăriei nu au intervenit. Șoferul nervos aruncă pistolul pompei de alimentare și se pregătește să urce în mașină fără să plătească, atunci când filmarea se întrerupe.

De ce a fost acest șofer atât de nervos?

Poliția din Brandon, Canada, a făcut publice imaginile cu șoferul nervos și a dezvăluit o serii de detalii cu privire la incidentul care a uimit internetul. Oamenii legii au explicat că bărbatul s-a înfuriat pentru că angajații benzinăriei i-au cerut să plătească înainte de a alimenta.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter