10 august, 23:18
430
0
Un posesor de Tesla Model 3 face o demonstrație involuntară de mers prin apă
10 august, 23:18
430
0

Un posesor de Tesla Model 3 face o demonstrație involuntară de mers prin apă, care se transformă pentru puțin timp într-una de mers pe sub apă.

Tesla Model 3 are multe calități, lucru evidențiat poate cel mai bine prin gradul foarte scăzut de depreciere, transmite Știri.md cu referire la auto-bild.ro.

Asta în cazul în care prinzi o mașină care poate nu a fost condusă prin apă, așa cum a făcut acest proprietar din China.

Într-o serie de clipuri postate pe Twitter putem vedea un Tesla Model 3 condus pe străzile inundate din Shanghai, după o ploaie torențială.

Într-una dintre ipostaze, șoferul intră într-o parcare și, din cauza unei mici pante, ajunge să-și scufunde mașina în apă până la nivelul parbrizului.

Cu toate acestea, Model 3 continuă să funcționeze și trece cu bine de acest obstacol de altfel riscant pentru o mașină care nu are gardă la sol ridicată sau snorkel pentru a nu îneca motorul.

Sigur, doar pentru că mașina a continuat să funcționeze nu înseamnă și că nu există posibilitatea să fie afectată pe termen lung.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter