main logo
3411

Un microbuz, decopertat într-un accident, a putut ieși pe propriile roți

Un microbuz afectat grav într-un accident rutier, acum câteva zile în stânga Nistrului, și-a putut porni motorul în urma impactului și a ieșit pe propriile roți înapoi la traseu.

Un microbuz, decopertat într-un accident, a putut ieși pe propriile roțiFoto: Captură video

Microbuzul Mercedes Sprinter a fost decopertat în întregime în urma unui impact cu un copac. Maşina ajunsese pe acostament înclinată unghiular şi a lovit copacul cu partea superioară a acoperişului său, iar astfel, sub forţa impactului, copacul a decopertat întreaga dubiţă, lăsând-o şi fără acoperiş, şi fără partea dreaptă a structurii sale, transmite Știri.md cu referire la piataauto.md.

La mai multe ore de la producerea accidentului, s-a recurs la evacuarea Mercedesului de acolo. Acoperişul şi structura sa din dreapta, care fuseseră decopertate, au fost tăiate complet, Microbuzul fiind iniţial tractat câţiva metri din punctul unde se afla. Apoi, motorul acestuia a pornit, iar un alt şofer, coleg al celui care nimerise în accident, a încercat să cupleze transmisia. Cutia s-a cuplat şi Mercedesul a putut urca panta de pe acostament şi a ieşit pe propriile roţi înapoi la drum.

De acolo a urcat pe o platformă care-l aştepta, dar faptul că, după un asemenea accident, acest Mercedes a putut porni şi ieşi pe propriile roţi, e de-a dreptul surprinzător, notează sursa citată. Microbuzul avea încă sacii cu făină la bord când a ieşit.

Citește și: Accident la Dnestrovsk: Microbuz, distrus după ce s-a izbit de un copac

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării