main logo
596

Un bărbat a devenit erou după ce a reuşit să prevină o tragedie în trafic

A devenit erou după ce a reuşit să prevină o tragedie. Este vorba despre un bărbat din judeţul Alba, România, care l-a oprit în trafic pe un şofer în timp ce circula haotic.

Totul a început în centrul oraşului Alba Iulia când atenţia oamenilor a fost atrasă de un automobil care a început să schimbe haotic benzile de circulaţie. La o trecere de pietoni, maşina a fost la un pas de a intra în trecători. Văzând aceste scene, la un semafor, bărbatul care era pasagerul unei maşini aflate în spate, s-a dat jos şi l-a rugat pe individ să oprească motorul, ba chiar a încercat să îi deschidă uşa, însă şoferul a accelerat şi a trecut intersecţia pe roşu, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.md

La un sens giratoriu, bărbatul a făcut a doua încercare de a opri automobilul, dar şi această tentativă s-a soldat cu eşec. Într-un final, la următorul cerc, acesta nu a mai ezitat şi cu pumnul a spart geamul din dreapta şoferului şi a scos maşina din viteză.

Imediat, la faţa locului a ajuns şi poliţia. În timpul audierilor, şoferul buclucaş a declarat că suferă de diabet şi că a avut o criză provocată de medicamente. Dacă acest fapt va fi confirmat, autorităţile urmează să reevalueze capacitatea lui de a conduce vehicule.

Testul de alcoolemie, care a arătat că nu era băut. Totodată, urmează să se stabilească dacă nu cumva acesta era sub influenţa drogurilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării