main logo
963

Tunerii germani vor transforma limuzina lui Putin într-un SUV hardcore

Atelierul german de tuning Larte Design, care deține și o reprezentanță în Federația Rusă, se va ocupa de tuningul modelului Aurus Senat, care mai este numit ”limuzina lui Putin”.

Tunerii germani vor transforma limuzina lui Putin într-un SUV hardcore

Potrivit publicației Avtobroker, care face referire la propriile surse, limuzina considerată de lux va fi transformată într-un ”SUV hardcore”, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Conform schițelor publicate de nemți, limuzina va avea parte de o trasformare impresionantă. 

Aceasta va primi un body-kit de offroader, la nivelul aripilor, acoperișului și capotei, vor apărea elemente din fibră de carbon, iar pe ușa portbagajului va fi instalat un eleron de dimensiuni impunătoare.

Plus la asta, viitorul SUV va fi echipat cu o nouă bară de protecție frontală, un difuzor de aer și blocuri optice modificate. Totodată, Aurus Senat va deveni mai înalt, grație creșterii gardei la sol.

Conform informației livrate de publicața sus menționată, modificările nu se vor limita doar la capitolul design. Specialiștii Larte Design intenționează să efectueze și un tuning de ordin tehnic.

Amintim că în varianta standard, modelul Senat este echipat cu un sistem de propulsie hybrid, bazat pe un benzinar V8 de 4.4 litri volum, capabil să dezvolte 598 CP. 

Pentru o accelerație de la 0-100 km/h limuzina rusească are nevoie de circa 6 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

La fel, cei de la Avtobroker informează că, de construcția noului proiect se va ocupa anume divizia germană Larte Design. În studioul nemților, zilnic sunt modificate modelele mărcilor premium, precum: BMW, Tesla, Infiniti, Maserati și Mercedes-Benz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării