main logo
745

Teasere noi pentru Lexus ES facelift: Debutează pe 19 aprilie

Japonezii de la Lexus au publicat un teaser video și o fotografie care anunță lansarea noului ES facelift. Debutul este programat pentru 19 aprilie.

Teasere noi pentru Lexus ES facelift: Debutează pe 19 aprilie

Brand-ul de lux al japonezilor de la Toyota a lansat cea de-a șaptea generație a modelului ES în urmă cu trei ani, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Acum, sedanul de segment mediu este pregătit pentru un facelift care ar urma să debuteze în 19 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Lexus a publicat acum două noi teasere. O fotografie care arată modificările (minore) aduse farurilor, dar și un scurt clip video care trădează partea din spate a noului ES facelift.

Și aici, îmbunătățirile estetice sunt mai degrabă minore.

Cel mai probabil, constructorul japonez s-a concentrat mai mult pe habitaclu și pe departamentul tehnic.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Lexus va prezenta oficial conceptul LF-Z Electrified. SUV-ul cu zero emisii anunță lansarea, până în 2025, a 20 de mașini echipate cu sisteme de propulsie hibrid, plug-in hybrid și 100% electrice.

Și Toyota a anunțat că aduce la Shanghai noul SUV electric dezvoltat împreună cu Subaru.

Mașina prezentă la eveniment va fi un concept, modelul de serie urmând să fie lansat "în câțiva ani", potrivit unui oficial al producătorului nipon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării