main logo
496

Teaser cu noul model Mercedes AMG, creat în colaborare cu Will.I.Am

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat câteva imagini teaser și un clip cu un model nou. Mașina a fost creată în colaborare cu artistul Will.I.Am și pare a fi un coupe cu un design inspirat de la modelul AMG G63.

Teaser cu noul model Mercedes AMG, creat în colaborare cu Will.I.Am

Noul model va fi dezvăluit în 5 mai, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Mercedes-AMG a publicat două imagini teaser și un clip cu o mașină nouă, bazată pe modelul AMG GT 63 S E Performance. Constructorul german nu a dezvăluit numele mașinii, însă, din imagini, se poate vedea că aceasta este un coupe de lux, care aduce aminte de vechiul Clasa S Coupe.

Potrivit Mercedes, noul model este rezultatul unei colaborări cu artistul Will.I.Am. El este, de altfel, ambasadorul oficial Mercedes-AMG pentru modele electrice.

Partea din față are un design inspirat după SUV-ul de performanță Mercedes-AMG G63. Deocamdată, nu se știe dacă acest model este doar un concept sau o mașină care ar urma să fie produsă în serie limitată. Will.I.Am se laudă că a creat special acest model pentru Mercedes-AMG. Din clip se pot vedea ușile care se deschid în sens invers.

Ceea ce este interesant este faptul că noua mașină va contribui la finanțarea unor programe școlare de inginerie din mai multe orașe pentru a pregăti viitori ingineri. Cel mai probabil, modelul va fi scos la licitație pentru a putea realiza acest lucru.

Noul model va avea propulsie electrificată, însă Mercedes-AMG nu a oferit detalii tehnice.

Acestea vor fi dezvăluite în 5 mai, atunci când va fi prezentat modelul.

Nu este pentru prima dată când Mercedes-Benz colaborează cu artiști renumiți la crearea unei mașini. Anul trecut, constructorul german a prezentat un concept off-road rezultat din colaborarea cu regretatul designer Virgil Abloh.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării