main logo
630

Supercarul care dezvoltă 5.000 CP a fost condus pentru prima dată

În anul 2013, producătorul Devel anunța că va lansa pe piață un supercar revoluționar care să dezvolte 5.000 de cai putere.

Supercarul care dezvoltă 5.000 CP a fost condus pentru prima datăFoto: captură video

În luna februarie a acestui an jurnaliștii au venit cu o serie de întrebări către compania arabă pentru a afla dacă aceștia nu au renunțat la dezvoltarea vehiculului, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Acum, pentru prima dată, supercarul extrem Devel Sixteen este condus de un șofer! Mai exact de o șoferiță, blogherul care a devenit mega popular în ultimul timp Supercar Blondie. 

Aceasta a publicat recent pe canalul său de Youtube un material video în care conduce monstruosul Devel Sixteen pe străzile din Dubai.

În imaginile care le puteți vedea mai jos, supercarul este arătat din mai multe colțuri astfel că îl putem analiza în detalii. Dar cel mai impresionant este sunetul eșapamentului. 

Blonda a condus varianta cea mai inocentă a acestui bolid, care este echipată cu o unitate V8 ce dezvoltă 2.000 de cai putere.

Amintim că, Devel Sixteen este propus clienților în trei versiuni: prima de 2.000 de cai putere are un cost de la 1.6 milioane de dolari, cea de-a doua generează 3.000 CP și are un preț de la 1.8 milioane de dolari, iar cea mai incerdibilă variantă care urmează a fi prezentată în anul 2020, este echipată cu un motor V16 cvadri-turbo de 12.3 litri volum și dezvoltă 5.000 de cai putere, va avea un cost care începe de la 2.000.000 de dolari SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării