main logo
11977

Șoferița unui BelAZ a călcat un KamAZ

O femeie aflată la volanul unui BelAZ a călcat un KamAZ. Incidentul a avut loc pe un șantier din regiunea Kemerovo, Rusia.

Șoferița unui BelAZ a călcat un KamAZ

Șoferița, în vârstă de 38 de ani, după ce și-a alimentat vehiculul, nu s-a asigurat și a trecut peste KamAZ. Chiar și în imagini cisterna pare de jucărie pe lângă giganticul BelAZ.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar șoferii au întocmit singuri schema accidentului și au mers cu ea la Poliție.

Oamenii legii au amendat-o pe femeie cu 500 de ruble (echivalentul actual al 134 de lei moldovenești) pentru manevra periculoasă.

BelAZ este unul dintre cele mai mari camioane din lume, iar modelul implicat în acest accident pare să fie unul de 360 de tone, care are o înălţime de 7,22 metri şi o lăţime de 9,25 metri.

Autobasculanta este folosită în mod special pentru transportarea de roci brute pe drumuri de acces tehnologic în cariere și mine deschise din întreaga lume, în diferite condiții climatice, dar acum a fost surprinsă într-o alt fel de ipostază. 


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-camion-mamut-de-360-de-tone-condus-de-o-femeie-striveste-o-cisterna-pe-un-santier-imagini-indeite-foto_421021.html#ixzz5GATwn6qe

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării