main logo
919

Skoda completează gama Enyaq iV cu versiunea de top Sportline iV 80x

Skoda Enyaq iV, primul SUV electric al brand-ului din Mlada Boleslav, poate fi comandat acum și în versiunea de top Sportline iV 80x. Aceasta este echipată cu două motoare electrice și dispune de 265 cai putere.

Skoda completează gama Enyaq iV cu versiunea de top Sportline iV 80x

La începutul lunii februarie, Skoda a anunțat că SUV-ul electric Enyaq iV poate fi comandat și în versiune Sportline, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Inițial au fost disponibile doar două motorizări, însă acum a venit momentul să facem cunoștință cu a treia.

Cea mai puternică dintre toate.

Este vorba despre Enyaq Sportline iV 80x.

Aceasta este echipată cu două motoare electrice (câte unul pe fiecare punte, rezultând astfel o tracțiune integrală) care dezvoltă împreună 265 de cai putere și 425 Nm cuplu.

Skoda nu a precizat cât îi ia noii versiuni să atingă 100 de km/h, dar viteza maximă rămâne limitată la 160 de km/h.

Noul Enyaq Sportline iV 80x poate circula mai bine de 500 de kilometri cu o singură încărcare, mulțumită unei baterii cu capacitatea de 82 kWh.

Toate versiunile Enyaq Sportline vin cu mai multe elemente exterioare finisate în negru lucios, cu jante de 20 de inch (cele de 21 de inch sunt opționale), dar și cu mai multe dotări standard.

Lista include, printre altele, faruri full-LED Matrix, sistemul multimedia cu display de 13 inch, pedale din aluminiu și scaune sport îmbrăcate în microfibră și piele.

Head-up Display-ul cu realitate augmentată, sistemul Park Assist și tehnologia Travel Assist, care permite un condus semi-autonom, sunt incluse pe lista de opționale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării