main logo
647

Skoda a publicat primele imagini cu noul Kodiaq GT

Skoda Kodiaq GT a fost surprins necamuflat la sfârșitul lunii septembrie.

Skoda a publicat primele imagini cu noul Kodiaq GT

La o lună distanță, producăorul ceh publică primele trei imagini cu schițe oficiale ale modelului care este menit să fie cel mai accesibil SUV Coupe de pe piață, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

După mai multe speculații din presă, conducerea Skoda a decis să recunoască într-un final că, pregătește o versiunea Coupe a modelului său Kodiaq. 

Acesta se va numi Kodiaq GT și, din păcate, constructorul planifică la moment comercializarea acestuia doar pe piața din China.

La moment nu sunt cunoscute careva informații despre motorizări, însă presa din Asia presupune că modelul va primi doar o singură variantă, reprezentată de un motor turbo pe benzină de 2.0 litri volum. 

Acesta însă oferindu-se în două modificări de putere, de 186 CP și 220 CP. Motorul urmează a fi cuplat la o cutie DSG cu șapte rapoarte, care opțional va lucra în tandem cu un sistem de tracțiune integrală.

Schițele proaspăt publicate de Skoda, surprind atât interiorul, cât și exteriorul SUV-ului Coupe. 

Precum era de așteptat, vehiculul se prezintă cu o parte posterioară complet redesenată, care inspira un plus serios de sportivitate datorită noilor elemente de design. 

La interior însă, modificări esențiale practic nu există.

Data primelor livrări dar și prețul modelului Skoda Kodiaq GT, rămân pentru moment în taină.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării