main logo
1292

Simpals a devenit partener pentru o rețea de stații electrice auto

Compania Simpals și prima rețea națională de stații de încărcare a mașinilor electrice, EV Point, contribuie la dezvoltarea transportului ecologic în Moldova. Prin eforturi comune, au deschis o nouă stație de încărcare în Chișinău.

Simpals a devenit partener pentru o rețea de stații electrice auto

Gazele de eșapament ale mașinilor cu motoare cu ardere internă rămân una dintre principalele surse de poluare din țara noastră. Pe măsură ce dezvoltăm o rețea de stații de încărcare fiabile, de înaltă calitate și ușor de folosit, utilizarea mașinilor electrice mai ecologice va căpăta amploare în Moldova. Acest lucru, la rândul său, va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Dezvoltarea transportului electric nu doar că reduce emisiile, dar aduce și multe alte beneficia – de la reducerea nivelului de zgomot până la posibilitatea de a implementa programe mai eficiente care să crească siguranța rutieră. Cu toate acestea, trecerea la astfel de vehicule este posibilă doar cu condiția că ar exista o infrastructură de încărcare robustă și adecvată. Acesta este motivul pentru care Simpals a sprijinit eforturile EV Point de a extinde numărul de stații de încărcare și a participat în calitate de partener la deschiderea noii stații de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 10.

EV Point este prima rețea națională de stații de încărcare moderne din Moldova, construită de EV POINT SRL.

De-a lungul anilor, Simpals a dezvoltat o serie de proiecte de responsabilitate socială. Programul Verde.md permite fiecărui doritor să doneze un copac Chișinăului, astfel încât acesta să devină o „capitală verde”. Proiectul Chisinau Is Me transformă construcțiile plictisitoare în obiecte de artă. Iar numeroasele proiecte sportive susținute de companie promovează un stil de viață activ și sănătos.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării