main logo
2558

Scene scandaloase în taxi: Șoferul, filmat cum dezbracă clienta

Un taximetrist care a vrut să dezbrace o clientă în propriul taxi a fost arestat. Ancheta are la bază imaginile filmate în mașină.

Scene scandaloase în taxi: Șoferul, filmat cum dezbracă clienta

Taximetristul din Sichuan, China, a devenit ținta furiei întregii țări după ce imaginile filmate în mașina sa s-au viralizat, scrie TheShanghaiist.

În momentul în care clienta a urcat pe locul din dreapta, bărbatul i-a spus: ”Eși foarte frumoasă”, apoi i-a tras bluza în jos. Femeia a reacționat imediat, coborând din mașină. În spatele ei, agresorul a rămas zâmbind.

În scurt timp, imaginile au ajuns virale și o anchetă a poliției a fost demarată. Autoritățile au anunțat apoi că bărbatul a fost arestat și va rămâne în detenția 10 zile.

Incidentul vine după unul mai grav, care s-a sfârșit cu uciderea unei tinere. Crima s-a petrecut în Zhengzhou. Victima, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost omorâtă de un șofer de taxi, scrie realitatea.net.

Cu puțin timp înainte de a fi ucisă, ea i-a trimis unei prietene un mesaj în care îi spunea că șoferul este un pervers, care îi spune că este frumoasă și că vrea să o sărute.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit câteva zile mai târziu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării