main logo
818

Rolls-Royce, îmbunătățiri pentru Phantom: Jante noi și grilă iluminată

Rolls-Royce Phantom a primit o serie de îmbunătățiri. Phantom Series II vine cu jante noi, inclusiv unele fac trimitere la anii '20, o grilă frontală iluminată și o tapițerie specială pentru scaunele din spate.

Rolls-Royce, îmbunătățiri pentru Phantom: Jante noi și grilă iluminatăFoto: automarket.ro

Actuala generație Rolls-Royce Phantom a debutat în 2017 și de atunci ocupă rolul de navă amiral a producătorului britanic de automobile, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Acum a venit momentul pentru o serie de îmbunătățiri, noua versiune urmând să fie cunoscută sub denumirea de Phantom Series II.

Pentru început, grila frontală a fost ușor retușată, iar acum este iluminată.

Apoi, designul farurilor este ușor redesenat, iar clienții pot opta pentru un set de jante de inspirație retro, care te duce cu gândul la anii '20. Și celelalte seturi de jante au fost revizuite.

Deși vine cu unul dintre cele mai luxoase interioare de pe piață, Phantom Series II propune și aici câteva noutăți. Cele mai notabile sunt volanul puțin mai gros decât înainte și noua tapițerie, dintr-un material textil special, disponibilă doar pentru locurile din spate.

Motorizarea V12, twin-turbo, a rămas nemodificată. Mai trebuie menționat că Rolls-Royce Phantom Series II poate fi comandat, în continuare, atât în versiune standard cât și cu ampatament lung.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării