2 septembrie, 18:40
211
0
Rolls-Royce: Cererea pentru mașini de lux a revenit
2 septembrie, 18:40
211
0

Cererea pentru mașinile de lux Rolls-Royce este în creștere, ajutată de vânzările din Asia, spune directorul executiv al companiei, care s-a declarat optimist cu privire la perspectivele pentru anul viitor, relatează Reuters.

Foto: tvr.ro

Pandemia de coronavirus a lovit încrederea consumatorilor și a închis reprezentanțele auto, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Torsten Muller-Otvos a precizat că Rolls-Royce a fost prima companie auto care a reluat producția auto în Regatul Unit, pe 4 mai.

"Vedem acum o zonă de afaceri foarte bună care își revine ăn Asia, dar și Europa se întoarce pe drumul cel bun, iar America tocmai a obținut rezultate excelente în iulie și august", a spus șeful Rolls-Royce Motor, firmă deținută de BMW. „Sunt destul de optimist în privința anului 2021, avem deja comenzi importante.”

Muller-Otvos a declarat că compania sa nu intenționează să renunțe la producția din Regatul Unit din cauza Brexit. „Aș spune că facem parte din bijuteriile coroanei industriale britanice”, a spus el. 

„Din acest motiv, Rolls-Royce aparține Marii Britanii.”

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter