main logo
831

Restricţii de circulaţie pentru şoferii din Moldova până pe 1 iunie

Administrația Capitalei avertizează conducătorii auto cu privire la schimbări: restricțiile vor fi în vigoare până la începutul verii.

Restricţii de circulaţie pentru şoferii din Moldova până pe 1 iunieRestricţii de circulaţie pentru şoferii din Moldova pînă pe 1 iunie

Autoritățile orașului au decis să blocheze strada Bacău din sectorul Buiucani al Capitalei, timp de o lună. Traficul va fi restricționat între 2 mai și 1 iunie. Despre aceasta se menţionează în ordinul semnat de viceprimarul municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, transmite Știri.md cu referire la noi.md

Astfel de măsuri, după cum se menționează în document, sunt condiţionate de lucrările privind aprovizionarea cu apă și canalizare. După finalizarea lucrărilor, compania Nouconst urmează să restabilească pavajul carosabilului. 

Apropo, Primăria a prelungit restricționarea traficului pe strada Tighina până pe 15 mai în zona cuprinsă între bulevardul Ștefan cel Mare și strada 31 august 1989. 

Aceste măsuri sunt legate de realizarea proiectului de restaurare a comunicațiilor pe trei străzi centrale ale Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării