main logo
708

Renault nu va mai comercializa modele Dacia în Rusia după înlocuirea lui Logan

Renault va opera o schimbare de strategie care va implica eliminarea practicii de a comercializa modele Dacia sub sigla proprie pe anumite piețe.

Renault nu va mai vinde modele Dacia în Rusia după înlocuirea lui Logan

Cele mai importante piețe pe care se întâmplă schimbarea sunt Rusia și Brazilia, iar modificarea de strategie are loc după înlocuirea actualelor generații ale lui Sandero și Logan. Mai mult decât atât, Duster va fi ”scutit” de această strategie și va fi comercializat în continuare și sub sigla Renault după aplicarea noii metodologii a francezilor, relatează Știri.md cu referire la auto-bild.ro.

Scopul din spatele acestor practici este o gamă Renault comună și omogenă la nivel global, fără alte modele proiectate pentru alte mărci din portofoliul Alianței Renault-Nissan, respectiv fără gama entry gândită de Renault. În Rusia, de exemplu, cei de la Renault au fost nevoiți să lanseze modele noi pentru a se diferenția de gama entry, compusă din modelele Dacia.

Totodată, Laurens van den Acker, directorul de design al Renault, a explicat pentru Automotive News că modelul Arkana va fi lansat în Rusia special pentru această nouă strategie. Între timp, decizia de a comercializa noul SUV coupe de la Renault și pe alte piețe este încă în discuție, spune reprezentantul companiei.

În mod evident, francezii au decis deja ce vor să facă cu Renault Arkana, însă este foarte probabil ca aprobarea finală să stea în balanța felului în care va fi perceput acest model de public.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării