main logo
844

Renault Kangoo Van primește trofeul International Van of the Year 2022

Noul Renault Kangoo Van a fost desemnat "International Van of the Year 2022" de către un juriu format din 24 de jurnaliști europeni. Este al patrulea astfel de trofeu primit de un model al constructorului francez de automobile.

Renault Kangoo Van primește trofeul International Van of the Year 2022Foto: automarket.ro

După Master (1998), Trafic (2002) și Kangoo Z.E (2012), a venit momentul ca un alt model comercial de la Renault să primească trofeul "International Van of the Year", transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Este vorba despre noul Kangoo Van, un model care a debutat la finalul lunii martie.

Câștigătorul a fost ales, dintre 14 vehicule comerciale ușoare lansate în ultimele 12 luni, de către un juriu format din 24 de jurnaliști europeni, specializați în vehicule comerciale, industriale și de transport.

Una dintre inovațiile noului Kangoo Van este denumită "Open Sesame by Renault" și este disponibilă, opțional, doar pe partea dreaptă. Ușa cu deschidere mare permite un acces lateral de 1.446 de milimetri, de două ori mai mare decât înainte.

Versiunea standard are o capacitate de stocare de până la 3.9 metri cubi, o sarcină utilă maximă de 600 de kilograme (poate fi mărită până la 800 kg) și o capacitate de remorcare de 1.500 de kilograme.

Din primăvara anului viitor, Renault Kangoo Van va fi disponibil și în versiune electrică.

Versiunea lungă va debuta mai târziu, potrivit constructorului din Hexagon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării