main logo
690

Răzbunarea unui angajat Tesla. Elon Musk: E sabotaj

Anunțul că Tesla va concedia aproximativ 3.500 de angajați, echivalentul a circa 9% din forța de muncă, cu scopul de a reduce pierderile și de a trece pe profit, a fost cea mai recentă dovadă că lucrurile nu merg prea bine în cadrul companiei americane.

Răzbunarea unui angajat Tesla. Elon Musk: E sabotaj

Acum au apărut alte informații din sânul organizației, de această dată mult mai grave, respectiv acuzații venite din partea șefului Elon Musk și îndreptate către angajați.

Într-un mail intern, Elon Musk acuză un angajat de sabotaj al activității companiei. Angajatul respectiv dorea o promovare, fusese refuzat și a ales să se răzbune prin modificarea unor coduri în sistemul de producție și prin trimiterea de date sensibile către persoane din companie, scrie automarket.ro.

„Consecințele acțiunilor acestui angajat sunt încă neclare, dar din ce a recunoscut până acum lucrurile sunt destul de grave. Motivația lui a fost că dorea o promovare și nu a primit-o," a scris Elon Musk, potrivit agenției Reuters.

Șeful Tesla a aflat de "sabotaj" în cursul ultimului weekend și spune că va derula o investigație pentru a afla dacă angajatul a acționat singur sau cu ajutorul unor persoane "din alte organizații".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării