main logo
4934

Protest în Chișinău: Circa 600 de curse auto vor fi anulate

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto informează că la protestul din PMAN, care va avea loc astăzi, 9 octombrie, vor participa mai mult de 250 unități de transport și aproximativ 250 unități de transport vor staționa în sate și centre raionale.

Protest în Chișinău: Circa 600 de curse auto vor fi anulate

Protestul este organizat ca reacție a neajustării de către Ministerul Economiei și Infrastructurii a tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier de persoane în trafic raional și interraional, transmite Știri.md

Potrivit organizatorilor, în total este preconizată suspendarea a 586 curse (293 tur și 293 retur) ale 124 rute regulate.

Protestul va începe la ora 12:00, în PMAN.

Executivul consideră că pasagerilor trebuie să li se asigure condiții civilizate de călătorie, microbuze și autobuze destinate exclusiv transportului de pasageri.

Doar după îndeplinirea acestor condiții, se poate de discutat despre solicitarea transportatorilor de ajustare a tarifelor

Menționăm că Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a anunțat pe 4 octombrie despre greva care urmează să aibă loc.

Știri.md amintește că pe 12 septembrie, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a organizat un protest în PMAN, însă fără niciun rezultat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării