main logo
597

Primul teaser cu Toyota Prius facelift lansată în noiembrie 2018

Toyota a publicat un teaser care anticipează lansarea lui Prius facelift în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Primul teaser cu Toyota Prius facelift lansată în noiembrie 2018

Cea de-a patra generație Toyota Prius a fost dezvăluită în anul 2016, însă constructorul japonez pregătește deja un facelift. Producătorul a publicat un teaser care arată Prius facelift din spate învăluit în zăpadă, transmite Știri.md cu referire la Automarket.

Prin urmare, este dificil de intuit care vor fi schimbările de natură estetică, cu excepția faptului că acesta va fi disponibil într-o nouă nuanță albastră de caroserie. Presa internațională speculează că îmbunătățirile aduse hibridului vor fi minore și că acestea vor viza în special sistemul multimedia și tapițeria. Cel mai probabil, sistemul de propulsie va rămâne același, fără noutăți majore din punct de vedere al performanțelor.

Prezentarea oficială a lui Toyota Prius facelift va avea loc în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Paris, iar lansarea pe piața europeană este programată în luna februarie a anului viitor.

Începând cu a patra generație, Toyota Prius este disponibil și pe piața din România cu sistemul hibrid care generează în total 122 de cai putere și care consumă doar 3.3 litri/100 de kilometri.

Nu este clar dacă, odată cu lansarea Prius facelift, modelul va fi disponibil pe piața noastră și în versiune plug-in hybrid. Aceasta din urmă a fost lansată inițial în Statele Unite, apoi în Japonia, iar recent și-a făcut apariția și în Germania.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării