main logo
2639

Primul salon auto din pandemie: Fetele cu viziere au atras toate privirile

S-a deschis salonul auto de la Banghok, Thailanda, primul salon auto desfășurat după începerea pandemiei.

Primul salon auto în pandemie: Fetele cu viziere atrag toate privirile

Atracția principală nu au fost mașinile și hostesele cu superbele viziere din plastic care lasă să li se întrevadă trăsăturile frumoase, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.ro.

Este de fapt o expoziție de măști și fete frumoase. Să le privim în galeria următoare.

Imaginile de la salonul auto de la Banghok fac înconjurul lumii deoarece este primul salon care are loc după declanșarea epidemiei de coronavirus.

Saloane mult mai importante au fost anulate și enumerăm aici salonul de la Geneva, de la Detroit și de la Paris. În ceea ce privește salonul de la Geneva a fost anulată chiar și ediția de anul viitor din 2021.

Salonul auto de la Banghok nu este un eveniment major în lumea saloanelor auto dar totuși este înscris în calendarul OICA (Organizația Internațională a constructorilor de Automobile).

Acesta se desfășoară între 15 și 26 iulie și vă prezentăm primele imagini de la ediția din acest an care a început de 2 zile.

Acest salon nu este important în acest moment pentru premierele de acolo ci pentru faptul că este primul salon care are loc după declanșarea epidemiei de coronavirus și se desfășoară în săli închise.

Mașinile și motocicletele prezentate sunt mai puțin interesante, atenția fiind îndreptată spre măsurile de protecție. Astfel, remarcăm frumoasele hostese cu viziere din plastic transparent integrate în ochelari de sub care acestea zâmbesc cu nonșalanță.

Thailandezii demonstrează astfel că poți organiza un eveniment de mare anvergură chiar și în această perioadă dificilă cu măsuri de protecție adecvate.

De asemenea, și vizitatorii și-au luat măsurile de protecție necesare, accesul în salon fiind permis doar cu mască.

După cum se observă toată lumea poartă mască. oameni de ordine supraveghează tot timpul vizitatorii să poarte masca pe față.

În plus, organizatorii au apelat la măsuri de verificare și protecție high-tech cum ar fi o aplicație de urmărire a contactelor și măsurarea temperaturii vizitatorilor cu ajutorul camerelor cu infraroșu.

Suntem curioși cu ce bilanț se va încheia acest salon. Dacă toată lumea va fi sănătoasă înseamnă că există soluții cu condiția unor măsuri de protecție drastice și participanții să le respecte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării