main logo
10414

Primul Mercedes-Benz GLE, surprins pe străzile din Capitală

Noul Mercedes-Benz GLE a debutat la Salonul Auto de la Paris în toamna anului 2018 și a reușit să stârnească multe reacții printre jurnaliști și entuziaști auto.

Primul Mercedes-Benz GLE, surprins pe străzile din Capitală

În primul rând a fost discutat noul design, iar într-al doilea multitudinea de tehnologii noi printre care și suspensia Active Body Control, capabil să facă SUV-ul să danseze la propriu, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Acum, la puțin peste jumătate de an de la debut, modelul de ultimă generație a lui Mercedes-Benz GLE a fost surprins pe străzile din capitală. 

Reprezentantul dealer-ului oficial, contactat de jurnaliștii AutoExpert.MD a declarat că, recent au fost aduse două exemplare la comandă.

GLE-ul surprins de noi pe străzile din Chișinău, este un exemplar în versiunea 300d 4Matic, echipat cu un motor de 2.0 litri volum capabil să dezvolte 245 CP și 500 Nm cuplu motor. Resursele motorului sunt gestionate de o cutie automată cu 9 trepte și de un sistem de tracțiune integrală 4Matic. 

Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 7.2 secunde, iar viteza maximă se oprește la 225 km/h. Conform Mercedes-Benz, consumul mediu mixt pentru varianta GLE 300d 4Matic este de 6.1 litri/100 de kilometri!

Redacția AutoExpert urmează să aprecieze noul SUV german odată ce acesta va fi expus în showroom. 

Stay tune, în curând venim cu detalii, prețuri și poze pe viu a noului Mercedes-Benz GLE, care apropo a fost asociat de mulți dintre cititorii noștri cu modelele Hyundai. 

Totodată o să vedem dacă și în realitate acesta seamănă cu SUV-urile construite de coreeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării