main logo
914

Primele teasere cu noua generație Hyundai Tucson: Când va avea loc prezentarea

Noua generație Hyundai Tucson va avea luminile de zi integrate în grilă și instrumentar digital de bord, potrivit unor teasere care anticipează prezentarea oficială programată pentru 15 septembrie.

Au apărut primele teasere cu noua generație Hyundai Tucson

Hyundai a publicat joi câteva teasere pentru noua generație a SUV-ului compact Tucson, care sugerează o serie de schimbări majore de design, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Prima imagine arată partea frontală a SUV-ului, care va avea o grilă cu numeroase elemente de formă trapezoidală.

Luminile de zi sunt integrate în elementele din extremitățile grilei, ceea ce oferă perspectivă luminoasă spectaculoasă.

Un alt teaser surprinde partea din spate și partea laterală a modelului, cu jante de 19 inch cu un design complex, în timp ce stopurile sunt conectate printr-o bandă luminoasă roșie sub formă de LED-uri.

Tot la acest capitol, Hyundai menționează în comunicatul de presă că noua generație Tucson va avea o lungime mai mare comparativ cu actuala generație (4.480 metri), dar și o lățime mai generoasă decât actualul Tucson (1.850 metri).

În plus, Hyundai a publicat și o randare digitală cu interiorul, care arată existența unui instrumentar de bord digital și a unui sistem de infotainment cu ecran generos poziționat orizontal.

Toate detaliile despre noua generație Hyundai Tucson vor fi dezvăluite cu ocazia lansării.

Prezentarea oficială este programată pentru 15 septembrie la ora 03:30, ora Moldovei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării