6 aug, 2019 17:32
1 392
0
Primele imagini cu noul VW Golf 8, surprins necamuflat pe șosea
6 aug, 2019 17:32
1 392
0

Primele fotografii neoficiale cu noul VW Golf 8 au început să circule pe Internet. Hatchback-ul german a fost surprins în poze-spion circulând pe șosea, complet necamuflat, în timpul filmărilor pentru un spot publicitar.

Foto: wallpaperplay.com

Fotografiile au fost publicate inițial pe profilul de Instagram al utilizatorului _adrianmay, însă – din motive necunoscute – au fost șterse ulterior, transmite Știri.md cu referire la auto-bild.ro.

Din fericire, jurnaliștii de la Carscoops au fost suficient de inspirați încât să le salveze, astfel că acum putem admira cu toții viitoarea mașină germană în galeria foto de mai sus.

Rezoluția imaginilor lasă de dorit, dar vestea bună este că acestui exemplar nu i-a fost aplicat autocolantul camuflaj specific pozelor-spion. Astfel, avem o imagine de ansamblu cât se poate de clară asupra noului model.

La exterior, observăm că blocurile optice față și spate au fost complet revizuite. La baza produsului german stă aceeași platformă modulară MQB, într-o versiune nouă.

Cea de-a opta generație a VW Golf are un sistem de propulsie mild hybrid, o premieră în cazul acestui model. În plus, Golf 8 va fi disponibil cu motoare pe benzină, diesel sau chiar în versiune plug-in hybrid, autonomia electrică a celei din urmă fiind de circa 80 km.

Alte soluții oferite de nemți în ceea ce privește VW Golf 8 sunt: adoptarea unui sistem cu volant care să înmagazineze energia rezultată la frânare și care să propulseze puntea spate; introducerea unui sistem Coasting, prin care motorul și transmisia sunt decuplate sau oprite în momentul în care propulsorul nu se află în sarcină.

În ceea ce privește prezentarea oficială a noului VW Golf 8, aceasta era programată inițial pentru Salonul Auto de la Geneva. 

Nemții au hotărât să amâne dezvăluirea până la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie, însă recent a fost anunțat că nici atunci nu va avea loc. 

Cel mai probabil, noul model va fi prezentat în cadrul unui eveniment dedicat, în Wolfsburg, până la sfârșitul acestui an.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter