main logo
1747

Primele exemplare de BMW X7 au ajuns în Republica Moldova

A fost proiectate pentru a concura cu celebrul Mercedes-Benz GLS! Este defapt cel mai mare SUV construit vreodată de cei de la BMW și uimește prin designul său modern, mulțimea de tehnologii oferite și gabaritele mai mult decât generoase.

Primele exemplare de BMW X7 au ajuns în Republica Moldova

Este vorba despre BMW X7! Noul model al bavarezilor care este disponibil spre comandă pe piața din Republica Moldova începând cu luna martie a acestui an, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Se pare că SUV-ul și-a găsit clienții la noi în țară, iar primele exemplare au fost văzute recent pe un camion cu platforme.

Amintim că, în Moldova, BMW X7 va fi comercializat în patru versiuni după cum urmează:

– X7 xDrive40i, care oferă un benzinar turboaspirat de 3.0 litri volum, capabil să ofere 340 CP și 450 Nm. Preţul acestuia va porni de la 71.300 euro cu taxe incluse.

– X7 xDrive30d, este pregătit pentru iubitorii de motoare diesel, ascunde sub capotă un propulsor de 3.0 litri volum, care dezvoltă 265 CP și 620 Nm. Prețul lui X7 în această versiune va începe de la 75.300 euro.

– X7 M50d, este destinat pentru aceeași iubitori de motorină, dar care vor sp simtă putere și performanță dinamică. Același motor de 3.0 litri volum care eset folosit și pentru versiunea precedentă, a fost modificat și forțat să stoarcă 400 CP și 760 Nm cuplu motor. Prețul pentru varianta performantă de diesel își ia startul de la 91.100 euro!

– X7 xDrive50i. Dacă nu poți renunța la silențiozitatea motorului pe benzină și mai cu seamă ești un fan al motorului V8, uite ce ți-au pregătit bavarezii. Un motor Twin-turbo de 4.4 litri volum, care este pregătit în orice moment să de-a frâu liber celor 462 de cai putere și 650 Nm, pe care îi afre la activ. Pentru această versiunea de performanță, iubitorii de motoare V8 vor trebui să scoată din buzunar cel puțin 89.600 de euro!

Sursă foto: Facebook//Croitor Gheorghe

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării