748
0
Prima imagine teaser cu viitorul Porsche 911 Turbo S: Când va fi prezentat modelul
748
0

Porsche a publicat prima imagine teaser cu viitorul 911 Turbo S. Modelul va fi prezentat în 3 martie, iar conform unui raport recent, unitatea de 3.8 litri va oferi cel puțin 620 de cai putere.

Deși ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată după ce Elveția a interzis până în 15 martie desfășurarea oricărui eveniment cu peste 1.000 de invitați din cauza epidemiei de coronavirus, constructorii vor respecta angajamentele făcute și vor prezenta online modelele anunțate, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Pe lista Porsche se aflau noile 911 Turbo și 911 Turbo S. 

În cel mai recent anunț al companiei, oficialii au publicat o imagine teaser cu viitorul 911 Turbo S și au confirmat că în 3 martie la ora 11:10, ora României, va fi organizată o conferință online unde vom face cunoștință cu cele două versiuni 911. 

Evenimentul va fi prezentat de Mark Webber, fost pilot de Formula 1 și actual ambasador al mărcii Porsche.

Conform unui raport apărut la finalul anului trecut, ambele versiuni vor miza pe motorul de 3.8 litri cu șase cilindri. În cazul lui 911 Turbo, unitatea va dezvolta circa 570 de cai putere, în timp ce viitorul 911 Turbo S ar urma să ofere cel puțin 620 de cai putere.

Standard, ambele variante vor fi echipate cu o aripă spate de dimensiuni generoase și cu prize de aer laterale. În același timp, spoilerele vor avea și ele un design ceva mai agresiv comparativ cu cele disponibile pe variantele Carrera și Carrera S.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter