main logo
1157

Prima imagine oficială cu interiorul noului Volkswagen Golf 8

Volkswagen a publicat prima imagine cu interiorul lui Golf 8. Acesta va beneficia de un design modern cu un ecran touch poziționat central care va fi integrat în panoul de instrumente.

Prima imagine oficială cu interiorul noului Volkswagen Golf 8

Prezentarea oficială va avea loc în luna octombrie la Wolsfburg, transmite Știri.md cu referire la Automarket.ro.

Volkswagen a oferit în această săptămână o serie de informații suplimentare cu privire la noua generație a lui Golf, cel mai vândut model de pe piața europeană.

Constructorul german a publicat o primă imagine cu interiorul lui Golf 8, iar aceasta demonstrează că Volkswagen pregătește schimbări majore la acest capitol.

Astfel, în partea centrală va fi disponibil un ecran touch integrat în panoul digital de instrumente. În plus, gurile de ventilație vor fi mutate din partea superioară a ecranului central în partea de jos, iar numărul de butoane fizice va fi redus semnificativ. Prin aceste schimbări, Golf 8 va beneficia de un interior modern cu design simplificat.

Imaginea apare în mod surprinzător într-un document de 39 de pagini publicat pe site-ul Volkswagen cu discursul susținut de CEO-ul Herbert Diess în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 14 mai.

În același document, Volkswagen a publicat și o schiță cu designul exterior al noului Golf 8 (foto, jos), care include însă mai puține noutăți majore comparativ cu interiorul. Astfel, blocurile optice vor avea un design ușor diferit și vor acoperi o suprafață ușor mai mică decât în prezent, în timp ce prizele de aer sunt mai generoase.

În cadrul discursului susținut în fața acționarilor, Diess a confirmat că Golf 8 va fi prezentat oficial în luna octombrie la sediul central de la Wolfsburg și că hatchback-ul compact va primi tehnologie mild-hybrid de 48 de volți.

"Vom prezenta a opta generație Golf în octombrie la Wolfsburg. Această nouă versiune va seta noi standarde în clasa compactă în termeni de consum, emisii de dioxid de carbon, confort și conectivitate. [...] Mașina este complet conectată și va avea pentru prima oară tehnologie mild-hybrid de 48 de volți. [...] Noul Golf va fi disponibil și în versiune CNG (n.r - cu gaz natural compresat)", a declarat CEO-ul producătorului german.

De asemenea, știm deja că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

Recent, Volkswagen a confirmat că producția lui Golf 8 va începe în septembrie, însă modelul va putea fi achiziționat abia începând din 24 februarie 2020, inițial în Germania și ulterior și de pe alte piețe europene majore.

Una dintre care cauzele care a condus la amânarea lansării lui Golf 8 este legată de "tehnologiile avansate" pe care le va avea hatchback-ul compact, în special în privința securității update-urilor over the air (OTA) pentru aplicațiile software integrate.

În plus, Volkswagen a vrut să evite sincronizarea Golf 8 cu cea a hatchback-ului electric ID.3, care va fi prezentat oficial în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, atunci când clienții care fac pre-comenzi în această perioadă vor putea să-și configureze versiunea specială de lansare ID.3 1st.

Prima imagine cu interiorul lui Volkswagen Golf 8: prezentarea oficială va avea loc în octombrie - Poza 1

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării