main logo
1361

Presa italiană a inclus Dacia Logan în topul celor mai urâte maşini

Sub titlul „Cele mai urâte 10 maşini din ultimii 20 de ani: de la Logan la Multipla, de la Materia la Pt Cruiser”, pe site-ul corriere.it, care aparţine publicaţiei Corriere della Sera, a apărut o ierarhie a celor mai hidoase modele de automobile apărute în ultimele două decenii.

Presa italiană a inclus Dacia Logan în topul celor mai urâte maşini

Dacia Logan apare în acest top inedit, în care subiectivismul joacă rolul său. În cazul Loganului, estetica a vizat partea din spate, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro

„În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de preţuri. Maşina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranţă nu încuraja cumpărarea”, scrie jurnalistul peninsular.

Fiat, Lancia, Opel, Nissan, Toyota şi Chrysler sunt alţi constructori luaţi peste picior în descrierile făcute diverselor modele, pasaje care nu s-au dorit a fi jignitoare, ci au ţintit mai degrabă să distreze. Automobilele n-au primit punctaje, astfel că locurile ocupate (Dacia este pe 4) sunt aleatorii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării