main logo
11201

Poliția și un șofer care e minor, filmați cum se întrec în drifturi la Orhei

Un șofer și o mașină a Poliției se întrec în adevăratul sens în drifturi.

Poliția și un șofer minor, filmați cum se întrec în drifturi la Orhei

Imaginile care au fost publicate pe un grup al rețelei Facebook au devenit virale, transmite Știri.md.

Potrivit șefului Relații Servicii Publice al Inspectoratului Național de Patrulare,  un Volkswagen Polo se deplasa cu viteză excesivă. Imediat a fost inclus girofarul Poliției pentru a-l stopa, conducătorul vehiculului a accelerat și mai mult.

În încercarea Poliției de a-l bloca, conducătorul ieșea pe contrasens fără a ține cont de marcajul rutier și indicatoarele amplasate. Ajungând în localitatea Pelivan, conducătorul a cotit pe mai multe străzi din localitate. În timpul respectiv a fost chemat în ajutor un alt echipaj care s-a amplasat pe drumul principal din localitate.   

După ce a fost urmărit prin localitatea în jur de 15 minute, conducătorul a ieșit la drumul central din localitatea deplasându-se în întimpinarea echipajului MAI 9745. La vederea girofarului acestui echipaj conducătorul a virat brusc la stânga. Conducătorul se deplasa spre domiciliu unde și a fost depistat la în satul Pelivan, raionul Orhei. S-a constatat că șoferul e minor. El a recunoscut că este minor, are 17 ani și a urcat la volanul mașinii, iar proprietarul mașinii era mama acestuia. Din spusele minorului, ambii părinți sunt peste hotare și el locuiește cu bunica. Astfel, ulterior, vehiculul a fost reținut la parcarea specială din orașul Orhei.

La moment se pregătește dosarul contravențional pentru a putea fi transmis în Instanța de Judecată conform competenței. El riscă să fie sancționat pentru faptul că este minor și nu deține permis de conducere și pentru nesupunerea angajaților poliției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării