30 ianuarie, 13:09
223
0
Polei pe drum: Drumarii au intervenit cu 801 tone de antiderapant
30 ianuarie, 13:09
223
0

Pe mai multe tronsoane de drum din nordul și centrul țării se circulă cu dificultate din cauza carosabilului umed şi a poleiului. Şoferii sunt atenţionaţi să fie prudenţi şi să nu iasă pe traseu cu maşinile neechipate de iarnă.

Foto: 15min.it

Potrivit Î.S ”Administrația de Stat a Drumurilor”, noaptea trecută în ţară s-au înregistrat temperaturi de până la -4 grade Celsius, iar pe unele sectoare de drum s-a format gheţuş, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Pentru a evita perturbarea circulaţiei, noaptea au intervenit pe drumuri 78 de unităţi de tehnică şi 120 de muncitori care au împrăștiat 801 tone de material antiderapant.

Conform sursei citate, toate sectoarele de drum periculoase sunt monitorizate în permanență de către administratorii locali și după necesitate se intervine. 

Pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare și combaterea lunecușului.

În context, conducerea Inspectoratului Naţional de Patrulare reamintește participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Pentru următoarele zile meteorologii prevăd temperaturi pozitive ziua, iar noaptea de până la -5 grade Celsius, pe alocuri va ninge.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter