main logo
639

Pick-up-ul Tesla a primit peste 146.000 de pre-comenzi în 24 de ore

Tesla a prezentat în 22 noiembrie noul pick-up electric Cybertruck, care va fi produs la uzina din Statele Unite de la sfârșitul anului 2021.

Pick-up-ul Tesla a primit peste 146.000 de pre-comenzi în 24 de ore

Așa cum a procedat și în cazul celorlalte modele ale sale, Tesla a deschis pre-comenzile pentru noul Cybertruck imediat după prezentarea oficială, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

CEO-ul Elon Musk a anunțat că, după primele 24 de ore, pick-up-ul electric a primit deja aproape 150.000 de pre-comenzi.

"Până acum avem 146.000 de pre-comenzi pentru Cybertruck, dintre care 42% pentru versiunea Dual Motor AWD, 41% pentru versiunea Tri Motor AWD și 17% pentru versiunea Single Motor RWD", a scris Musk pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter.

Totuși, este important de menționat că pre-comanda pentru Cybertruck se face prin plata unui avans de numai 100 de dolari (SUA), respectiv 100 de euro (Europa). 

În schimb, pentru Model 3 sau Model Y, Tesla a cerut un avans de 1.000 de dolari, astfel că este posibil ca numeroși potențiali clienți să fi efectuat o pre-comandă fără să aibă intenția reală de a cumpăra Cybertruck, mai ales că avansul poate fi returnat.

De asemenea, este interesant că doar 17% dintre clienți au pre-comandat versiunea de bază cu tracțiune spate și autonomie de 400 de kilometri, în timp ce restul au mizat în proporții egale pe versiunile cu tracțiune integrală și autonomii de 482 kilometri și, respectiv, 800 de kilometri. 

În plus, versiunea de top Tri Motor AWD va fi produsă abia de la sfârșitul anului 2022.

Valoarea totală a unităților Cybertruck pre-comandate până în prezent depășește 7 miliarde de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării