main logo
1352

Peste 200 de şoferi şi-au aliniat maşinile şi au creat un brad imens

Sărbătorile sunt şi pentru şoferii înrăiţi. Peste 200 de automobiliști şi-au aliniat aseară maşinile pentru a crea un imens Pom de Crăciun. Evenimentul a avut loc pe un poligon din Capitală.

Peste 200 de şoferi şi-au aliniat maşinile şi au creat un brad imensFoto: captură video

Bradul a avut şi luminiţe, acestea fiind asigurate de farurile automobilelor. Steluța din vârful Pomului de Crăciun a fost girofarul unei maşini a Poliţiei de Patrulare, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Suntem foarte bucuroşi că suntem la acest eveniment. Mereu suntem în sprijinul şoferilor şi conducătorilor care vin cu ajutor la noi şi noi tot trebuie cu ajutor să ne adresăm la ei, să ne ajutăm unul pe altul", spune Alexei Gorea, ofițer de patrulare.

Unii automobiliști şi-au decorat maşinile special pentru acest eveniment.

"Sunt led-uri sau lentă fluorescentă cu luminiţe pe care le punem pe brad acasă, sunt aceleaşi. Am procurat şi nişte crenguțe să facem atmosfera de Anul Nou, de brad. Am venit să petrecem frumos timpul, să avem o amintire frumoasă."

"Sunt ghirlande simple de brad. Am văzut peste hotare, în America şi am decis de ce să nu fac aceeaşi în ţara noastră, căci foarte mulţi oameni se întorc şi zâmbesc când văd aşa maşină."

Organizatorii spun că cel mai dificil a fost să aranjeze maşinile astfel încât acestea să formeze conturul unui Pom de Crăciun.

„Au fost foarte multe persoane necunoscute care m-au ajutat. Acestea au desenat o schemă la computer a maşinilor şi noi ulterior am implementat asta în realitate. Am început pregătirile în data de 25 decembrie, aproximativ două săptămâni", a declarat Alexandru Cojocari, organizatorul.

Cei care au venit să admire bradul din maşini au rămas surprinşi de dimensiunile acestuia.

"Îmi place foarte mult. Sunt amatoare de maşini şi de tot ce este legat de ele. Sper să fie organizate mai multe evenimente de acest gen şi cu implicarea mai multor maşini."

" - Este ceva neaşteptat, ceva cu multă căldură. Foarte multe persoane s-au adunat, ceva neaşteptat. - Ai mai văzut aşa evenimente la noi în Moldova? - La noi desigur că nu."

Evenimentul a fost organizat pentru a doua oară. Anul trecut, flash-mob-ul a adunat puţin peste 60 de participanţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării