496
0
Pandemie în SUA. Elon Musk: Dacă cineva va fi arestat, eu voi fi acela
496
0

Elon Musk (48 de ani), CEO-ul companiei Tesla, trece peste restricțiile impuse de autorități și e hotărât să reînceapă producția la fabrica Tesla din California. Acest lucru ar urma să aibă loc lunea viitoare, în ciuda pandemiei de coronavirus.

„Tesla reîncepe producția împotriva regulilor Comitatului Alameda. Voi fi pe linia de producție alături de toată lumea.

Dacă cineva urmează să fie arestat, vă cer să fiu eu acela”, a scris Elon Musk pe Twitter, potrivit The Guardian, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Zilele trecute, compania Tesla a decis să dea în judecată Comitatul Alamedia, justificarea fiind că ordinul emis autoritățile locale din domeniul sănătății este în contradicție cu constituția statului California, notează Digi 24.

Pierdere de 14 miliarde de dolari pentru Elon Musk din cauza unei postări pe Twitter 

Omul de afaceri Elon Musk, 48 de ani, CEO-ul companiei Tesla, a scris pe Twitter un mesaj care l-a făcut să piardă 3 miliarde din propriile acțiuni Tesla și 14 miliarde în total din valoarea firmei. 

„Prețul acțiunilor Tesla e prea mare după părerea mea” a postat Elon Musk pe rețeaua de socializare pe 1 mai. Înainte de postare, valoarea de piață a companiei era de 141 de miliarde și a scăzut la 127 de miliarde în doar câteva ore.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter