main logo
439

Opel recheamă în service 100.000 de mașini în Europa

Opel recheamă în service la nivel european 100.000 de automobile după ce autoritățile germane au descoperit o posibilă manipulare software care ar permite reducerea temporară a emisiilor.

Opel recheamă în service 100.000 de mașini în Europa

Într-un comunicat de presă, Opel respinge acuzațiile aduse și afirmă că rechemarea pe care o efectuează vizează generația precedentă a lui Insignia și variantele diesel de 1.6 și 2.0 litri ale lui Zafira Tourer, respectiv versiunea de 2.0 litri diesel a lui Cascada, relatează Știri.md cu referire la auto-bild.ro.

Cei de la Opel susțin că actualizările software vizează 31.200 de de vehicule vândute în Germania, dintre care peste 22.000 au fost deja actualizate.

Potrivit KBA, autoritatea germană în transporturi, ancheta realizată de ei i-a obligat pe cei de la Opel să facă această rechemare, însă reprezentanții mărcii germane au expus o altă părere în comunicatul de presă publicat pe portalul de media al companiei. Din păcate, nu sunt precizați anii de fabricație ai modelelor afectate, cu excepția generației precedente a lui Insignia, despre care se spune că ar fi fost afectat modelul produs între 2013 și 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării