main logo
3526

O româncă și-a acoperit BMW-ul cu mii de cristale Swarovski

Dubai, Londra... Popeşti-Leordeni. Pare incredibil, dar cele trei oraşe au un lucru în comun. Câte o maşină acoperită în întregime cu cristale Swarovski.

O româncă și-a acoperit BMW-ul cu mii de cristale Swarovski

Cea din judeţul Ilfov, România, va fi scoasă pe şosele peste o lună, atunci când proprietara va termina finisajele, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv

Tot mai mulţi români îşi transformă maşinile în adevărate bijuterii pe patru roţi, contra unor sume astronomice.

Suntem la o lună şi o sută de mii de cristale Swarovski distanţă de visul acestei femei. Acela de a-şi transforma maşina într-o bijuterie. 90 la sută din suprafaţă este gata, după o muncă începută în primăvara acestui an.

„La început am pus prima pietricică, era senzaţia aia ca fac maşina, fac maşina! Prima transa de pietre s-a terminat pe aici... și când am văzut cât mai am, am realizat cât de mare este și ce muncă va fi”, spune Alexandra, proprietara mașinii.

Alexandra Văcăruşi are propriul atelier de bijuterii şi personalizează, la comandă, orice obiect. Maşina acoperită complet cu pietre Swarovski este cea mai mare provocare a ei. Cristalele, un milion la număr, au costat-o peste 60 de mii de euro. 

„Este un concept nou în Romania, așa ceva nu s-a mai văzut. Ea va fi închiriată pentru nunți, botezuri, videoclipuri”, a mai adăugat tânăra șoferiță.

Alexandrei i-a venit ideea strălucită după ce a văzut pe internet un filmuleţ cu un bolid asemănător pe străzile din Londra. Tot acolo, face furori o super-maşină acoperită cu două milioane de cristale Swarovski negre.

Şi la noi, românii cu bani fac din aspectul maşinii o carte de vizită. În atelierul lui Mihai Drilea, un antreprenor din Bucureşti, se lucrează la foc automat.  

„Ea e gri la bază, acum este un turcoaz-crom satinat. E bucuria bărbatului când își vede mașina schimbată complet ca bucuria unei femei când primește un cadou frumos, o bijuterie, un inel”, spune Mihai Drilea, proprietar atelier colantări auto.

Preţul colantărilor profesionale variază între 500 şi 2.000 de euro. Acest tânăr, spre exemplu, a plătit 1500 de euro pentru a-şi transforma maşina. 

„Mașina, am venit cu ea să fac niște retușuri, era neagră, carbon, acum am aplicat o protecție, am infoliat-o, îmi place mie mult mai mult”, a comentat șoferița.

Dacă vă schimbaţi culoarea maşinii, trebuie să mergeţi şi la Registrul Auto Român, pentru a opera modificările şi în talon. În caz contrar, riscaţi o amendă usturătoare şi reţinerea plăcuţelor de înmatriculare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării