main logo
9068

O plăcuță de înmatriculare ciudată l-a dat de gol pe un șofer

Un șofer a fost prins de către polițiștii de frontieră români cu aproximativ 71.400 de ţigarete de contrabandă care erau ascunse în compartimente special amenajate într-o maşină.

O plăcuță de înmatriculare ciudată l-a dat de gol pe un șofer

Țigaretele erau ascunse într-un autoturism de marcă Toyota Scion, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean român în vârstă de 26 de ani, transmite Știri.md.

Pe timpul controlului, poliţiştii de frontieră au observat faptul că bara din spate a autoturismului prezintă modificări, iar plăcuţa cu numărul de înmatriculare este atipică.

Având suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, mijlocul de transport şi şoferul au fost conduşi la sediul sectorului în vederea efectuării unor verificări specifice.

Pe timpul verificării elementelor de identificare ale autoturismului, au fost observate modificări şi la structura acestuia, la locul de sub numărul de înmatriculare din spate, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit. 

Astfel, au fost descoperite compartimente special amenajate în bara de protecţie faţă, bara de protecţie spate, aripa dreaptă spate, aripa stângă spate şi sub bancheta din spate a autoturismului, în care erau ascunse mai multe pachete cu ţigări. 

În urma inventarierii bunurilor a rezultat cantitatea de 71.400 de ţigarete (3.570 pachete).

Întreaga cantitate de bunuri, dar şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării