main logo
973

O femeie a urcat pe o maşină din standul Tesla şi a început să strige

Întrebarea aprinsă a modului în care Tesla gestionează reclamațiile clienților din China a ajuns la fierbere în această săptămână, când poliția a arestat o femeie după ce a protestat la standul Tesla de la Auto Shanghai 2021.

O femeie a urcat pe o maşină din standul Tesla şi a început să strige

Femeia a fost târâtă din showroom după ce a sărit pe un Tesla Model 3, unde a strigat despre o problemă de frânare pentru care compania a fost criticată cu mașinile sale fabricate în China, transmite Știri.md cu referire la hitechglitz.com.

De atunci, Tesla a anunțat că va efectua o auto-inspecție a serviciilor și operațiunilor sale în China.

Femeia pe care poliția a numit-o cu numele de familie „Zhang” cu voce tare Reutersa fost reținut pentru „tulburarea ordinii publice”.

Ea a protestat anterior pentru problema frânei după ce a fost implicată într-un accident. Se pare că este reținută pentru cinci zile.

Un proprietar Tesla s-a urcat pe acoperișul unei mașini de la cabina Tesla pentru a protesta, luni, la defecțiunea de frânare a mașinii sale la Salonul Auto de la Shanghai.

Standul și-a sporit securitatea după incident.

Videoclipul lui Zhang despre Tesla a devenit viral luni pe cele mai mari rețele sociale din China și pe Twitter, unde tabloidul de stat Global Times a distribuit un clip.

Divizia China a Tesla a declarat inițial pe platforma chineză Weibo că Zhang a avut un accident cu mașina ei din cauza depășirii limitei de viteză, dar a recunoscut că încă nu a fost „îndeplinită” [its] Vreau să câștig încrederea și înțelegerea consumatorilor.

Această reacție a declanșat o reacție deja violentă la protest.

O altă agenție de știri de stat, CCTV, a cerut o anchetă cu privire la presupusa problemă de frânare, în timp ce o a treia, Xinhua, a spus că Tesla „nu a demonstrat sinceritate în soluționarea problemei”.

Agențiile guvernamentale s-au pronunțat și ele.

Comisia pentru afaceri politice și juridice a Comitetului central al Partidului Comunist din China a declarat pentru WeChat că Tesla ar trebui să respecte consumatorii chinezi și să respecte legile și reglementările locale Bloomberg în timp ce Comisia Disciplinară Centrală a spus că „corporațiile nu ar trebui să fie arogante și nerezonabile”, așa Reuters.

Primul răspuns al Tesla a alimentat doar criticile clienților și ale oficialilor guvernamentali

Reacția a fost atât de violentă încât Tesla a lansat marți o a doua declarație prin care și-a cerut scuze pentru că nu a abordat plângerile lui Zhang mai devreme.

De asemenea, a capitulat cu ușurință cu privire la problema frânelor, spunând în aceeași declarație că acum își va revizui serviciile și operațiunile ca urmare a protestului și a reacției adverse.

Tesla fabrică mașini în China de când a deschis o nouă fabrică în afara Shanghaiului la începutul anului 2020 – prima din țară deținută în totalitate de un producător auto străin.

În timp ce această fabrică reprezintă deja o mare parte din vânzările globale ale Tesla, compania a fost afectată de plângeri cu privire la calitatea mașinilor pe care le produce.

Tesla a fost mustrat de mai multe agenții guvernamentale din China la începutul acestui an pentru că a tratat reclamațiile clienților cu privire la calitatea mașinilor sale.

Ca răspuns, compania a spus că „a acceptat sincer” și „a gândit profund” instrucțiunile departamentelor guvernamentale [its] Defecte. ”

Reacția lui Tesla la presiunea guvernului chinez este un răspuns dur la comportamentul din SUA, unde CEO-ul Elon Musk îi tachină frecvent pe autoritățile de reglementare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării