main logo
1390

Noul Chevrolet Equinox EV, în imagini: Până la 483 km autonomie

Chevrolet a publicat o serie de imagini și informații despre noul SUV cu zero emisii Equinox EV. Acesta va avea o autonomie de până la 483 de kilometri și un preț de pornire de 30.000 de dolari. Debutează în toamna lui 2023.

Noul Chevrolet Equinox EV, în imagini: Până la 483 km autonomieFoto: automarket.ro

Americanii de la Chevrolet au publicat un teaser cu viitorul SUV electric Equinox EV la jumătatea lunii mai, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Acum a venit momentul să îl cunoaștem în primele imagini oficiale.

Din punct de vedere al designului, propune o pereche de faruri înguste care, pe nivelurile de echipare superioare, vor fi unite de o bandă LED.

Avem apoi mânere care se retrag în portiere, dar și jante cu diametrul de 19 inch în standard. Vor fi disponibile și unele de 20 și 21 de inch.

La interior, pasagerii vor regăsi un instrumentar de bord digital, cu ecran de 11 inch, și un display central de 11 inch. Pe versiunile superioare acesta din urmă măsoară 17.7 inch. Portbagajul va oferi un volum de până la 1.614 litri.

PÂNĂ LA 294 DE CAI PUTERE

Clienții vor avea la dispoziție o gamă diversificată de motorizări, cu o singură unitate electrică sau cu două (și tracțiune integrală). Puterea va fi cuprinsă între 213 și 294 de cai putere.

Versiunea echipată cu baterie standard promite o autonomie de 402 kilometri.

Cifra ajunge la 483 de kilometri dacă este bifată bateria mai mare. Cei care vor tracțiune integrală se vor mulțumi cu o autonomie de 451 kilometri.

La o priză de 11.5 kW, este de ajuns să aștepți o oră pentru o autonomie de 55 de kilometri. La una de 19.2 kW, aceeași oră este de ajuns pentru 82 de kilometri. La o stație rapidă, de până la 150 kW, pentru 113 kilometri autonomie trebuie să aștepți 10 minute.

În standard, Chevrolet Equinox EV vine, printre altele, cu Automatic Emergency Braking, Front Pedestrian Braking, Forward Collision Alert și Lane Keep Assist cu funcție Lane Departure Warning.

Așa cum spuneam, SUV-ul cu zero emisii va debuta în toamna anului viitor. Prețul de pornire va fi de circa 30.000 de dolari.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării