214
0
Noi funcții software: Șoferii vor putea programa încărcarea bateriei
214
0

Tesla va lansa în curând un update software care va include funcția Smart AC Charging, care cel mai probabil va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei în funcție de momentul în care urmează să pornească la drum.

Tesla lucrează în prezent la o nouă actualizare de software pentru mașinile sale care, potrivit declarațiilor CEO-ului Elon Musk, ar urma să fie disponibilă la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Printre funcțiile noi ale versiunii 10 a software se numără și Smart AC Charging, pentru care momentan nu există informații oficiale. Totuși, cel mai probabil, noua funcție va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei.

De altfel, clienții Tesla au solicitat în ultima perioadă o opțiune prin care să seteze ora plecării la drum, iar software-ul să programeze încărcarea astfel încât bateria să fie plină la ora plecării.

În plus, o altă noutate este reprezentată de funcția "Feeling Lucky" pentru aplicația de navigație, prin care Tesla va oferi clienților sugestii de destinație.Anterior, Musk a confirmat că funcția va avea două opțiuni: "I’m feeling lucky" va oferi sugestii pentru cea mai populară destinație a proprietarilor de mașini Tesla din regiunea respectivă, în timp ce "I’m feeling hungry" va direcționa șoferul spre cel mai popular restaurant din perspectiva proprietarilor Tesla.

Nu în ultimul rând, o altă funcție este "Downloadable game packs", prin care jocurile noi descărcate vor înlocui jocurile vechi, întrucât cantitatea de memorie disponibilă este limitată.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter