main logo
1060

Modelul Tesla Cybertruck a primit deja 1,3 milioane de comenzi

Tesla Cybertruck, modelul electric al constructorului american ce a stârnit multe controverse de la prezentarea sa, a adunat 1.3 milioane de rezervări de la clienți.

Modelul Tesla Cybertruck a primit deja 1,3 milioane de comenzi

Producția lui Cybertruck, care a fost întârziată în mai multe rânduri, va debuta în 2022, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Cel mai controversat model al companiei lui Elon Musk, Cybertruck, a acumulat până în prezent aproape 1.3 milioane de rezervări.

Mașina a fost prezentată în 2019, iar designul său rămâne un subiect de discuție aprins în lumea automobilelor.

În mod normal, producția lui Cybertruck trebuia să înceapă în acest an, însă aceasta a fost amânată pentru 2022.

Conform unui raport realizat de către publicația Electrek, cele aproape 1.3 milioane de comenzi pentru Cybertruck valorează circa 80 de miliarde de dolari, echivalentul a 71 de miliarde de euro.

În ciuda publicității mixte de care a avut parte camioneta electrică până acum, Elon Musk a declarat că, în prima săptămână de la dezvăluirea sa, Tesla a primit 250.000 de comenzi pentru Cybertruck.

Prin comparație, adversarii de la Ford au primit 200.000 de comenzi ale noului F-150 Lightning.

Mașina a fost dezvăluită în luna mai a acestui an și a primit peste 20.000 de comenzi în primele 12 ore de la dezvăluire.

La șase luni de la acel moment, comenzile pentru noul F-150 Lightning au crescut de 10 ori mai mult, în timp ce Tesla Cybertruck avea deja 650.000 de rezervări după 6 luni de la prezentarea sa.

Unul dintre motivele acestui număr foarte mare se datorează prețului mic de rezervare. Pentru a comanda un model Tesla Cybertruck este nevoie doar de 100 de dolari sau 89 de euro.

Asta i-a încurajat pe foarte mulți să se înscrie pe lista de așteptare. Rezultă că va exista și un număr de potențiali clienți care nu vor cumpăra acest model în final.

Numărul mare de comenzi atât pentru Tesla Cybertruck, cât și pentru Ford F-150 Lightning arată că este un interes ridicat pentru camionetele electrice.

Așa cum am spus, producția lui Tesla Cybertruck va începe în 2022, în același timp cu rivalul său electric de la Ford.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării