main logo
12978

Mercedes ciudat, văzut în Chișinău: Explicația care spulberă miturile

În aceste zile, pe rețelele de socializare a apărut o imagine a unui Gelandewagen, parcă inspirat din filmele Science Fiction.

Mercedes ciudat, văzut în Chișinău: Explicația care spulberă miturileFoto: autoexpert.md

Vehiculul este finisat într-o culoare verde a caroseriei, specifică forțelor armate, dar totodată este echipat cu o antenă uriașă instalată pe acoperiș, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Curios este că G-Class-ul poartă numere civile, acest fapt trezind și mai multe întrebări printre internauți. În comentariile la postarea publicată unde apare off-roader-ul, oamenii au încercat să presupună ce poate fi acest vehicul. 

Unii au spus tare că aparține televiziunii, alții că e o mașină specială a forțelor armate, ori este proprietatea celor de la Google, că se ocupă cu geodezia sau este o armă sonică, iar cei mai inspirați au descris o istorie întreagă de spionaj din care face parte și acest Gelandewagen. Nu a lipsit din discuții nici „Mâna Moscovei”!

În realitate, acest Mercedes-Benz G-Class, reprezintă o mașină specială a Serviciului Național de Management al Frecvențelor Radio și activează în țara noastră de mai bine de 10 ani. 

Vehiculul este dotat cu echipament special pentru monitorizarea frecvenţelor radio şi evaluarea parametrilor tehnici de emisie ai staţiilor de radiocomunicaţii de utilizare civilă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării