main logo
735

Mercedes anunță oficial data prezentării noului Maybach GLS

Fanii Mercedes au motiv de bucurie, iar segmentul modelelor de lux se pregătește pentru un nou model care va da bătăi de cap concurenților.

Mercedes anunță oficial data prezentării noului Maybach GLSFoto: autoexpert.md

Este Vorba despre Mercedes-Mybach GLS, primul SUV al brandului de lux care va debuta pe 21 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Noul model dezvoltat de constructorul din Stuttgart va folosi arhitectura noului Mercedes-Benz GLS și va concura cu modelel care deja au reușit să cucerească mii de clienți, precum Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan și Range Rover SV Autobiography.

Potrivit informațiilor oferite de surse apropiate companiei, noul Maybach GLS va prelua mai multe elemente ale interiorului de la Mercedes-Maybach S-Class. Viitorul SUV promite să ofere o comnimație perfectă a performanțelor tehnice, confortului și opulenței.

Interiorul noului SUV va putea fi comandat într-o versiune cu cinci locuri, sau într-o variantă specială cu patru locuri.

Imediat după prezentare, noul SUV pregătit de Mercedes-Maybach va fi disponibil pentru a fi comandat alături de un motor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și un sistem de tracțiune integrală. 

Totodată, standard, nemții vor oferi suspensia pneumatică Air Body Control.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării