main logo
662

Max Verstappen va porni din coada grilei în Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei

Olandezul Max Verstappen, liderul actual al clasamentului din Formula 1, va porni din coada grilei în Marele Premiu al Rusiei. Decizia vine după ce a schimbat mai multe componente ale sistemului de propulsie.

Verstappen va porni din coada grilei în Marele Premiu de F1 al Rusiei

Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei se va desfășura în acest weekend pe circuitul din Sochi, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Se anunța o etapă interesantă, mai ales după incidentul dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen din Italia, care i-a adus acestuia din urmă o penalizare de 3 locuri pe grilă.

Veștile rele continuă pentru Verstappen, liderul actual al clasamentului general.

După ce a schimbat mai multe componente ale sistemului de propulsie, olandezul va primi acum alte penalizări, astfel că va porni din coada grilei în cursa de duminică.

Printre componentele schimbate se numără motorul termic, turbina, unitatea MGU-K și unitatea MGU-H. Schimbarea evacuării este singura modificare nepenalizată de oficiali.

Alături de Verstappen, în coada grilei, va fi și Charles Leclerc. Și monegascul de la Ferrari a schimbat diverse componente ale sistemului de propulsie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării