main logo
704

Mașinile electrice și hibrid, vedete la Salonul Auto de la Frankfurt

Mașinile electrice și hibrid sunt vedetele Salonului Auto de la Frankfurt. În timp ce mari producători își etalează produsele de lux, afară, activiștii de mediu îndeamnă la folosirea bicicletelor și a transportului public.

Mașinile electrice și hibrid, vedete la Salonul Auto de la FrankfurtFoto: cotidianul.md

Mașină curată, cât mai prietenoasă cu mediu, este deviza din acest an a salonului de la Frankfurt, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro

Ceea ce vedeți este cea mai puternică supermașină sport hibridă, așa cum a fost anunțată de Lamborghini. Rulează cu peste 330 de km pe oră , iar prețul nu a fost făcut public.

Mercedes nu s-a lăsat mai prejos și a prezentat un model sută la sută electric care îți taie respirația, cu un interior luxos și linii futuristice.

Și  Volkswagen vrea să schimbe percepția asupra vehiculelor electrice cu noile modele. Speră ca acestea să reprezinte 40 la sută din vânzări până în 2030.

Nu aveam altă alegere decât să răspundem problemei lupteI împotriva efectului de seră, le-a spus cancelarul Angela Merkel, producătorilor auto germani.

Activiștii de mediu vor extinderea rețelelor de transport în comun și înlocuirea mașinilor personale cu biciclete și cu mersul pe jos.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării