main logo
683

Mașinile din Mad Max Fury Road vor fi scoase la licitație: Cât costă

Pregătește-te pentru unele dintre cele mai absurde videoclipuri TikTok. 13 mașini din Mad Max: Fury Road o să fie scoase la licitație.

Mașinile din Mad Max Fury Road vor fi scoase la licitație: Cât costă

O să poți licita pentru o mulțime de mașini cunoscute, începând cu masivul camion War Rig, până la un coupe XB Ford Falcon din 1973, numit Razor Cola. Există, de asemenea, o versiune hot-rod a unui coupe Chevrolet din 1932 și un Ford F-250 echipat cu o gheară uriașă pe spate, numit Saber Tooth, transmite Știri.md cu referire la Playtesch.ro.

Compania care conduce licitația, Lloyds Auctioneers and Valuers, înțelege pe deplin ce vinde, astfel avem parte de niște descrieri cel puțin interesante pentru articole. De exemplu, atunci când descrie cisterna War Rig, casa de licitații scrie „semiremorcă și hot rod, dublu V8, șase roți cu tracțiune, leviatan cu optsprezece roți încărcat cu fluide și arme de foc care leagă cele trei orașe-state ale Wasteland-ului într-o alianță slabă.”

Pentru mașina Jag Flamer, descrierea sună cam așa „șasiul șlefuit și strălucitor vorbește despre ce era odată în GasTown, dar acum și-a găsit faima ca parte a convoiului lui Furiosa: așa este reciclarea în nisipurile schimbătoare ale Wasteland”.

Unele din cele mai recunoscute mașini din istorie

În acest moment, niciuna dintre mașini nu are o ofertă minimă listată și este posibil să nu știm niciodată pentru cât vor ajunge să se vândă. Aceasta nu este o licitație tipică, unde oamenii licitează unul după celălalt. În schimb, vehiculele sunt vândute ca oferte, ceea ce înseamnă că potențialii cumpărători depun oferte sigilate, iar vânzătorul va alege pur și simplu suma câștigătoare dintre depuneri. Ofertanții vor avea, de asemenea, doar două zile pentru a-și depune ofertele, între 25 și 26 septembrie și nu vor vedea niciodată cât oferă alte persoane. Dacă stau să mă gândesc, acest tip de licitație este în tonul cu povestea din Mad Max: Fury Road.

Noul film Mad Max se va concentra pe povestea lui Furiosa, rolul jucat de Charlize Theron în Fury Road. Inițial trebuia să fie lansat în vara lui 2023, dar a fost amânat pentru 2024.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării